skip to Main Content

Konferanseforedragsholdere 2021 (2022 annonseres fortløpende)

Per Christian Ellefsen

Norsk skuespiller, kanskje mest kjent for sin tolkning av Elling-figuren

Ellefsen er kjent for den nevnte Ambjørnsen-figuren i teateroppsetningen og filmtrilogien om ham og som Tom Ivar Hove i TV-serien Hotel Cæsar på TV2. Han har blant annet vunnet Amandaprisen og Gullruten for sin innsats på tv-skjermen. Per Christian Ellefsen er utdannet ved Statens Teaterhøgskole og har spilt i en rekke roller på scenene både ved Oslo Nye Teater og Nationaltheatret.

Anita Krohn Traaseth

Norsk næringslivsleder, skribent og tidligere direktør i Innovasjon Norge.

Anita har mer enn 20 års erfaring fra privat og offentlig sektor, og er en svært etterspurt foredragsholder, både nasjonalt og internasjonalt. For sitt arbeid har hun vunnet mange høythengende priser. I mars 2015 ga hun ut sin første bok, Godt nok for de svina, som raskt ble en bestselger. I 2019 kom hennes første roman, Camel uten filter. Anita er i tillegg månedlig spaltist i Aftenposten.Hun er for øyeblikket aktuell med ny bok ute som heter “Fisken på Disken – om å ta valg”, og en ny podcast som heter Godt nok for de svina.

Lise Karlsnes

Kanskje aller mest kjent som ikonisk frontfigur i gruppa Briskeby.

Til Hadelandskonferansens jubileumsutgave kommer Lise for å snakke om hvordan det har vært å være artist i covidtiden, og hvordan hun ser på fremtiden med kulturøyne.

Hoda Imad

Er det håp for framtida? spør den 25 år gamle gruppenestlederen og utdanningspolitiske talspersonen i Viken Arbeiderpartis fylkestingsgruppe.

I tillegg er Hoda internasjonal leder i AUF. Hun er oppvokst i Kristiansund, bor i Lillestrøm, og skriver masteroppgave på lektorprogrammet på Universitetet i Oslo. Hoda er særlig opptatt av internasjonal politikk og solidaritet, og mener at vi er avhengige av at alle rundt oss har gode muligheter i livet for at vi også skal leve gode liv.

Team Bachstad

Hurraguttene Øystein Bache og Rune Gokstad er to av NRK’s mest profilerte og folkekjære programledere – både på TV og radio.

Begge har vært ansatt i NRK siden slutten av 80-tallet. De siste årene har hundretusener fulgt dem på eventyrlige reiser i uortodokse kjøretøy til Mongolia, på tvers av India, halve Sør- Amerika rundt, Finland på langs og tur til Indokina. I foredraget Motivajson – for å fortsette! forteller de muntert og inspirerende om hva som driver dem og hvordan de motiverer seg for å gjøre det de gjør – på akkurat den måten de gjør det.

Aslak Sira Myhre

Tidligere journalist og politiker, nå leder av Nasjonalbiblioteket

Til Hadelandskonferansen kommer Aslak med sitt foredrag Lykkelig som liten
Norge er et lite land i verden. Hadeland en liten del av Norge, og kommunene er enda mindre. Trenger vi å bli større for å overleve i framtida? Trenger vi å bli mer som de andre, som, Oslo, som Europa eller som USA og Kina? Aslak Sira Myhre tror ikke det. For å overleve i framtida må vi lære av fortida. Ei fortid hvor vi har vært lykkelige som små, og levd av å forvalte naturressursene våre. På Hadelandskonferansens tiåsjubileum kommer han tilbake for å snakke om hva vi skal leve i framtida.

Lokale foredragsholdere

Pål Olimb

Administrerende direktør i Alfa Sko AS

Naturly

Pål Kalvsjøhagen og Christian Björk

Oppvarmingseventer

Vi arrangerer også en serie nøye sammensatte oppvarmingseventer i forkant av konferansen. Klikk her for å se arrangementene.

Back To Top