Skip to content

Om oss

Årets konferanse er den 12. i rekken og byr på et nøye sammensatt program. I år får du en kompetent og engasjert line-up av foredragsholdere som alle har et stort hjerte for sosial bærekraft.

Gjennom det siste tiåret har Hadelandskonferansen bydd på spennende foredragsholdere fra ulike bransjer og med ulike ståsteder og perspektiver. Erna Solberg, Hadia Tajik, Gro Hammerseng-Edin, Åsne Seierstad, Haddy Njie, Arthur Buchardt, Jan Tore Sanner og Harald Stanghelle er noen av profilene som har gjestet konferansen tidligere.

Se glimt fra tidligere års utgaver.

Konferansen arrangeres av Hadelandshagen AS, og programkomitéen består av

  • Torstein Brandrud, næringsrådgiver Lunner kommune
  • Kjersti Andresen, representant for Landbrukets Fagråd
  • Vibeke Buraas Dyrnes, prosjektleder Regionrådet Hadeland
  • Anita Jordanger, CEO i AYR
  • Morten Wien, daglig leder, Toi Toi Wien
  • Dagfinn Edvardsen, daglig leder Hadelandshagen

Våre sponsorer

Logo Hapro 50 år

Hapro Electronics AS er en ledende tilbyder innenfor EMS (Electronic Manufacturing Services), vi tilbyr elektronisk og mekatronisk sammenstilling.

Våre fasiliteter og vårt høyteknologiske utstyr, sammen med ekspertisen hos våre ansatte, gjør oss i stand til å møte våre kunders forventninger i en krevende bransje. Vi leverer alt fra små protoserier til store volumproduksjoner av både kortproduksjon og komplette enheter. Hapro ble etablert i 1973, da med hovedsakelig elektronikkproduksjon innenfor telecombransjen. Siden den gang har vi opparbeidet en solid kompetanse som aktør i bransjen. I dag leverer vi kortproduksjon og elektromekanisksammenstilling innenfor flere markedssegmenter som Forsvar, Industri, Miljø, Transport, Offshore, Marine, Subsea og Telecom.

Les om Hapro

Logo Gulbrandsen og Olimb

Gulbrandsen & Olimb AS ble etablert i 1997 og er lokalisert sentralt i Oslo med avdelingskontor på Jaren Hadeland. Gulbrandsen & Olimb er en mellomstor bedrift med 45 ansatte med lang erfaring og bred kompetanse innenfor elektroinstallasjoner.

Les mer om Gulbrandsen og Olimb

Artisti-gruppen tilbyr komplett verdikjede av spisskompetanse og erfaring som til sammen styrker din konkurranseevne i ditt marked. Vi hjelper deg å sette kunden i fokus – og å skape resultater!

Se mer om Artisti

Sammen om en fornybar fremtid.
Agder Energi og Glitre Energi er blitt Å Energi. Vi skal øke produksjonen av fornybar energi, levere den effektivt gjennom nettet og ta den ut i nye og spennende markedstjenester. Bli med oss på vår reise mens vi utvikler virksomheten i Norge, Norden og Europa.

Les mer om Å Energi

SpareBank 1 Ringerike Hadeland er distriktets største finanskonsern og en av 16 medlemmer i SpareBank 1-Alliansen.

Les mer om SpareBank 1 Ringerike Hadeland

Avisen Hadeland er en partipolitisk uavhengig lokalavis for kommunene Gran, Jevnaker og Lunner, og ønsker å bidra til at Hadeland blir et enda bedre sted å bo, leve og etablere seg. Avisen skal bedrive saklig, troverdig og uavhengig journalistikk med høy etisk standard basert på Vær Varsom-plakaten.

Les mer om Avisen Hadeland

Røysumtunet tilbyr tjenester med høy faglig kvalitet innen områdene epilepsi og psykisk helse. Røysumtunet eies av Diakonistiftelsen Røysum, og er en ideell diakonal virksomhet. Stiftelsen driver også Røysum Barnehage i samarbeid med Gran kommune.

Les mer om Røysumtunet

Lunner Almenning er en bygdeallmenning i Lunner kommune med virksomhetsområder innenfor eiendoms- og arealforvaltning.

Les mer om Lunner Almenning

G3 Gausdal Treindustrier SA er et samvirkeforetak som eies av ca. 1400 skogeiere, og består av produksjonsanleggene G3 Gausdal Bruk, G3 Gran Tre og G3 Fåvang Sag. Tre moderne og veldrevne sagbruk som til sammen blir en av Norges ledende trelastprodusenter. G3 Gausdal Treindustrier har avtaler med alle store aktører innen salg av trelast og et solid forhandlernettverk sør for Trondheim.

Les mer om Gausdal Treindustri

Hedmark og Oppland fylkeskommuner ble slått sammen til Innlandet fylkeskommune fra 01.01. 2020.

Les mer om Innlandet Fylkeskommune

Våre støttespillere

Back To Top