skip to Main Content

Om oss

Årets konferanse er den 11. i rekken og byr på et nøye sammensatt program. I år får du en kompetent og engasjert line-up av foredragsholdere som alle har et stort hjerte for bærekraft.

Gjennom det siste tiåret har Hadelandskonferansen bydd på spennende foredragsholdere fra ulike bransjer og med ulike ståsteder og perspektiver. Erna Solberg, Hadia Tajik, Gro Hammerseng-Edin, Åsne Seierstad, Haddy Njie, Arthur Buchardt, Jan Tore Sanner og Harald Stanghelle er noen av profilene som har gjestet konferansen tidligere.

Se glimt fra tidligere års utgaver.

Konferansen arrangeres av Hadelandshagen AS, og programkomitéen består av

  • Line Ramsrud, redaktør og daglig leder avisen Hadeland
  • Torstein Brandrud, næringsrådgiver Lunner kommune
  • Kjersti Andresen, representant for Landbrukets Fagråd
  • Vibeke Buraas Dyrnes, prosjektleder Regionrådet Hadeland
  • Oscar Engeli, styreleder og daglig leder Tempora AS
  • Morten Wien, daglig leder, Operafest Røykenvik
  • Dagfinn Edvardsen, daglig leder Hadelandshagen

Våre sponsorer

Viken Fiber bygger og drifter fibernett over store deler av Østlandet. Selskapet er Altibox-leverandør og tilbyr et komplett og konkurransedyktig sett av tjenester for internett, tv og telefon. Hovedkontoret ligger i Drammen, med avdelinger i Oslo, Porsgrunn, Grålum og Hønefoss. Viken Fiber AS leverer bredbåndtjenester til 180 000 kunder i over 70 kommuner.

Les mer om Viken Fiber

Siden 1989 har vi levert IT-løsninger til norske virksomheter. Siden da har vi vokst fra null til 500 millioner i omsetning og fra tre til 185 ansatte. Vi har de kommende årene som ambisjon å bli en av de ledende aktørene i Norge på nettsky- og driftstjenester.

Se mer om Braathe Gruppen

Artisti-gruppen tilbyr komplett verdikjede av spisskompetanse og erfaring som til sammen styrker din konkurranseevne i ditt marked. Vi hjelper deg å sette kunden i fokus – og å skape resultater!

Se mer om Artisti

Glitre Energis ambisjoner er å videreutvikle og fornye energiforsyningen i Buskerud- og Hadelandsregionen slik at langsiktig verdiskapning for eierne oppnås samtidig som kundene får konkurransedyktige strømleveranser med hensyn til pris og leveringskvalitet.

Les mer om Glitre Energi

SpareBank 1 Ringerike Hadeland er distriktets største finanskonsern og en av 16 medlemmer i SpareBank 1-Alliansen.

Les mer om SpareBank 1 Ringerike Hadeland

Avisen Hadeland er en partipolitisk uavhengig lokalavis for kommunene Gran, Jevnaker og Lunner, og ønsker å bidra til at Hadeland blir et enda bedre sted å bo, leve og etablere seg. Avisen skal bedrive saklig, troverdig og uavhengig journalistikk med høy etisk standard basert på Vær Varsom-plakaten.

Les mer om Avisen Hadeland

Røysumtunet tilbyr tjenester med høy faglig kvalitet innen områdene epilepsi og psykisk helse. Røysumtunet eies av Diakonistiftelsen Røysum, og er en ideell diakonal virksomhet. Stiftelsen driver også Røysum Barnehage i samarbeid med Gran kommune.

Les mer om Røysumtunet

Lunner Almenning er en bygdeallmenning i Lunner kommune med virksomhetsområder innenfor eiendoms- og arealforvaltning.

Les mer om Lunner Almenning

Les mer om Gausdal Treindustri

Hedmark og Oppland fylkeskommuner ble slått sammen til Innlandet fylkeskommune fra 01.01. 2020.

Les mer om Innlandet Fylkeskommune

Våre støttespillere

Back To Top