skip to Main Content

Årets foredragsholdere

Lars Jacob Pedersen og Sveinung Jørgensen

Lars Jacob Pedersen og Sveinung Jørgensen

Hvorfor er sosial bærekraft viktig?

Sveinung Jørgensen er førsteamanuensis ved NHH, og Lars Jacob Tynes Pedersen er professor ved NHH.

Sammen leder de Centre for Sustainable Business ved NHH, og de har snart 20 års erfaring med forskningsbasert innovasjon sammen med bedrifter i inn- og utland som forsøker å forene bærekraft og lønnsomhet. De har sin egen podcast, Bærekraftseventyr, og de leder store forskningsprosjekter med norske virksomheter som eksperimenterer med nye, grønne forretningsmodeller. De sitter videre i styrer og «advisory boards», og de driver rådgivning og lederopplæring på temaer knyttet til bærekraft, sirkulærøkonomi og forretningsmodellinnovasjon. De er forfattere av en rekke bøker, artikler og et rikt monn av filmer og annet materiale om bærekraftig forretningsmodellinnovasjon, og de er hyppige foredragsholdere og kursholdere.

Jan Christian Vestre

Jan Christian Vestre

Sosial bærekraft lønner seg

Jan Christian Vestre har siden 2021 vært næringsminister i regjeringen Støre, i tillegg til å være nestleder i Arbeiderpartiet.

Vestre er utdannet jurist (master i rettsvitenskap) ved Universitetet i Oslo fra 2017. Fra 2014 til han tiltrådte som statsråd i 2021 var han daglig leder i den familieeide møbelprodusenten Vestre, en av Europas ledende produsenter av møbler for byer, parker og offentlige uterom. Han ble i 2019 utnevnt til Norges beste vekstskaper i den internasjonale konkurransen «EY Entrepreneur Of The Year», og i 2020 ble han kåret til årets bærekraftsleder av E24.

Abid Raja

Abid Raja

Min skyld – en historie om frigjøring

Tidligere kulturminister Abid Raja er blitt kalt breial, brautende, poserende og dominerende.

Hans liv har handlet mye om det motsatte: Om å skjule smertene og handikappet han ble født med, å skjule seg for volden og mobbingen – og å skjule kjærligheten til den han elsker. Skyldfølelsen hans – en blanding av skam og frykt, har hindret ham i å kjenne på de andre følelsene han som menneske er utstyrt med.

Kimiya Sajjadi

Kimiya Sajjadi

Mangfold og inkludering – slik oppnår du resultater

Kimiya Sajjadi er en av Norges mest kjente navn når det snakkes om mangfold og inkludering. Hun har hjulpet over 70 virksomheter i privat og offentlig sektor å jobbe med dette, og holdt en rekke foredrag om ulike tema innenfor mangfold og inkludering. Sajjadi har studert juss før hun satset fullt på gründerlivet og har blitt kåret som en av Dagens Næringslivs sine 30 lederstjerner under 30 år.

Ulf Andersen

Ulf Andersen

Fire utfordringer for Hadeland
Ulf Andersen har vært statistikksjef i NAV i 9 år, med øverste ansvar for alt etaten produserer og publiserer av statistikk. Tidligere har han blant annet vært Adm. dir. i MMI (nå Ipsos). Han er en mye brukt foredragsholder, og er talsperson for NAV i media.

Lars Erik Lund

Lars Erik Lund

Fremtidens arbeidsliv

Lars Erik Lund er topplederen som offentlig delte om sin 25 år lange kamp med depresjon. Lars Erik mener arbeidslivet må legge til rette for at man kan komme på jobb med hele seg – og alle sine erfaringer. Arbeidsgivere har et særlig ansvar, ikke bare for å legge til rette for mennesker som sliter – men å lage arbeidsplasser som skaper god mental helse. Lars Erik er i dag konserndirektør med ansvar for strategi og bærekraft i Veidekke – en av Skandinavias største entreprenører.

Lokale foredragsholdere

Terje Olsen

Terje Osen

Gran Tre / G3 Gausdal Treindustrier

Operafest Røykenvik

Detaljer kommer snart

Frivillige Hadeland

Detaljer kommer snart

Underholdning

Eli Kristin Hansveen

Eli Kristin Hanssveen

Musikalsk innslag

Back To Top