Skip to content

Årets foredragsholdere

Anita Krohn Traaseth

Norsk næringslivsleder, skribent og tidligere direktør i Innovasjon Norge.

Anita har mer enn 20 års erfaring fra privat og offentlig sektor, og er en svært etterspurt foredragsholder, både nasjonalt og internasjonalt. For sitt arbeid har hun vunnet mange høythengende priser. I mars 2015 ga hun ut sin første bok, Godt nok for de svina, som raskt ble en bestselger. I 2019 kom hennes første roman, Camel uten filter. Anita er i tillegg månedlig spaltist i Aftenposten.Hun er for øyeblikket aktuell med ny bok ute som heter “Fisken på Disken – om å ta valg”, og en ny podcast som heter Godt nok for de svina.

Hoda Imad

Er det håp for framtida? spør den 25 år gamle gruppenestlederen og utdanningspolitiske talspersonen i Viken Arbeiderpartis fylkestingsgruppe.

I tillegg er Hoda internasjonal leder i AUF. Hun er oppvokst i Kristiansund, bor i Lillestrøm, og skriver masteroppgave på lektorprogrammet på Universitetet i Oslo. Hoda er særlig opptatt av internasjonal politikk og solidaritet, og mener at vi er avhengige av at alle rundt oss har gode muligheter i livet for at vi også skal leve gode liv.

Aslak Sira Myhre

Tidligere journalist og politiker, nå leder av Nasjonalbiblioteket

Til Hadelandskonferansen kommer Aslak med sitt foredrag Lykkelig som liten
Norge er et lite land i verden. Hadeland en liten del av Norge, og kommunene er enda mindre. Trenger vi å bli større for å overleve i framtida? Trenger vi å bli mer som de andre, som, Oslo, som Europa eller som USA og Kina? Aslak Sira Myhre tror ikke det. For å overleve i framtida må vi lære av fortida. Ei fortid hvor vi har vært lykkelige som små, og levd av å forvalte naturressursene våre. På Hadelandskonferansens tiåsjubileum kommer han tilbake for å snakke om hva vi skal leve i framtida.

Lokale foredragsholdere

Pål Olimb

Administrerende direktør i Alfa Sko AS

Naturly

Pål Kalvsjøhagen og Christian Björk

Oppvarmingseventer

Vi arrangerer også en serie nøye sammensatte oppvarmingseventer i forkant av konferansen. Klikk her for å se arrangementene.

Back To Top